Industries

Lojistik ve Taşıma

Masu, lojistik şirketlerinin operasyonlarını kolaylaştırmalarına, doğruluğu ve kontrolü artırmalarına ve müşteri hizmetlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için ileri teknoloji çözümleri geliştirmede uzmanlaşmış bir lojistik yazılım geliştirme şirketidir.
Focus
Masu, lojistik yazılım geliştirme hizmetleri sunarak şirketlerin taşınan malları verimli bir şekilde izlemelerine ve zamanında teslimat yapmalarına olanak tanır. Lojistik yazılımı oluşturma konusundaki uzmanlığımız, geleneksel hizmet tekliflerinin ötesine geçer. Her müşterinin lojistik alanındaki karmaşıklıklarını derinlemesine analiz ederek, müşterilerimizin iş hedefleriyle stratejik olarak uyumlu çözümler oluştururuz.

Neler Yapabiliriz

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Dijital Dönüşüm

Lojistik ve taşımacılık sektörüne dijital yetenekleri getirerek operasyonel verimliliği ve etkinliği artırın. Dijital altyapınızı sorunsuz bir şekilde dönüştürerek, şirketlerin daha iyi iş sonuçları elde etmelerine yardımcı oluyoruz.

Lojistik Mobil Uygulama Geliştirme

Lojistik yazılım geliştirme ekibimiz, lojistik şirketleri için üstün kullanıcı deneyimi sunan yerel, çapraz platform ve hibrit mobil uygulamalar geliştirir. Self-servis portalları ile entegre edilen bu uygulamalar, kullanıcıların birkaç dokunuşla işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlar.

Lojistik Şirketleri İçin Web Sitesi

Lojistik şirketleri için modern, şık ve profesyonel web siteleri geliştiriyoruz. Bu sayede işlerini online olarak yürütebilir ve hedef kitlelerine ulaşabilirler. Olağanüstü dijital strateji ve tasarım hizmetlerimiz sayesinde, müşteri tabanınızı hızla büyütebilir ve ziyaretçi trafiğini artırabilirsiniz.

Eski Sistemlerin Bakımı

Lojistik şirketleri, eski sistemlerinin bakımında bize güveniyor. Geniş uzmanlığımız ve en iyi yazılım bakım uygulamalarını sürekli takip etmemiz sayesinde, müşterilerimize yalnızca kaliteli hizmetler sunuyoruz.

Lojistik İçin Ekip Takviyesi

Masu’da nitelikli ve deneyimli geliştiriciler ile çalışarak yetenek eksikliğinin üstesinden gelebilirsiniz. Yazılım geliştiricilerden proje yöneticilerine ve iş analistlerine kadar her türlü uzmanı sunuyoruz.

Yazılım Entegrasyonu

Bir yazılım entegrasyon uzmanı olarak, Masu uçtan uca çözümler sunar ve entegrasyon bileşenlerini tek bir altyapı olarak yönetir. Bu sayede, iş zekasını geliştirir, veri erişilebilirliğini artırır ve verimliliği yükseltirsiniz.

Lojistik & Taşıma Yazılım Çözümlerimiz​

Lojistik & Taşımacılık Sektörüne Yaklaşımımız​

Bir lojistik yazılım geliştirme şirketi olarak, şeffaflığı artırmak, veri odaklı karar alma süreçlerini kolaylaştırmak ve dayanıklılığı güçlendirmek için sektörün en iyi ürünlerini geliştiriyoruz.
Merhaba Demek ister misin?

Kapsamlı Dijital Dönüşüm İçin MASU

Her türlü sorunuza cevap vermek ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için buradayız.
Yaklaşımımız​
Sırada ne var?​
1
Size uygun bir zamanda görüşme planlıyoruz
2
Keşif ve danışmanlık toplantısı yapıyoruz
3
Size bir teklif hazırlıyoruz
Hemen Başlayalım