Industries

Sigorta

Masu, sigorta şirketlerinin operasyonlarını kolaylaştırmalarına, doğruluğu ve kontrolü artırmalarına ve müşteri hizmetlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için ileri teknoloji çözümleri geliştirmede uzmanlaşmış, sigorta yazılım geliştirme şirketlerinden biridir.
Focus
Masu olarak, sigorta sektörüne yönelik kapsamlı yazılım geliştirme hizmetleri sunuyoruz. Amacımız, sigorta şirketlerinin dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak ve modern, sezgisel çözümler oluşturarak verimliliği artırmak, satışları hızlandırmak ve müşteri sadakatini artırmaktır.

Neler Yapabiliriz

Sigorta Sektöründe Dijital Dönüşüm

Sigorta sektöründe dijital yetenekleri getirerek operasyonel verimliliği ve etkinliği artırın. Dijital çekirdeğinizi sorunsuz bir şekilde dönüştürerek, şirketlerin daha iyi iş sonuçları elde etmelerine yardımcı oluyoruz.

Sigorta Mobil Uygulama Geliştirme

Sigorta yazılım geliştirme ekibimiz, sigorta şirketleri için üstün kullanıcı deneyimi sunan yerel, çapraz platform ve hibrit mobil uygulamalar geliştirir. Self-servis portalları ile entegre edilen bu uygulamalar, kullanıcıların birkaç dokunuşla taleplerini iletmelerini sağlar.

Sigorta Ajansı İçin Web Sitesi

Sigorta şirketleri için modern, şık ve profesyonel web siteleri geliştiriyoruz. Bu sayede işlerini online olarak yürütebilir ve hedef kitlelerine ulaşabilirler. Olağanüstü dijital strateji ve tasarım hizmetlerimiz sayesinde, müşteri tabanınızı hızla büyütebilir ve ziyaretçi trafiğini artırabilirsiniz.

Eski Sistemlerin Bakımı

Sigorta şirketleri, eski sistemlerinin bakımında bize güveniyor. Geniş uzmanlığımız ve en iyi yazılım bakım uygulamalarını sürekli takip etmemiz sayesinde, müşterilerimize yalnızca kaliteli hizmetler sunuyoruz.

Sigorta İçin Ekip Takviyesi

Masu’da nitelikli ve deneyimli geliştiriciler ile çalışarak yetenek eksikliğinin üstesinden gelebilirsiniz. Yazılım geliştiricilerden proje yöneticilerine ve iş analistlerine kadar her türlü uzmanı sunuyoruz.

Yazılım Entegrasyonu

Bir yazılım entegrasyon uzmanı olarak, Innowise uçtan uca çözümler sunar ve entegrasyon bileşenlerini tek bir altyapı olarak yönetir. Bu sayede, iş zekasını geliştirir, veri erişilebilirliğini artırır ve verimliliği yükseltirsiniz.

Sigorta Yazılım Çözümlerimiz

Yenilikçi yazılımlarımız, şirketlerin operasyonlarını kolaylaştırmalarına ve müşteri hizmetlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için otomatik sigorta değerlendirmesi ve poliçe yönetiminden müşteri profilleme ve analitiğe kadar gelişmiş özellikler sunar.

Sigorta Sektörüne Yaklaşımımız

Masu olarak, sigorta sektörüne yönelik kapsamlı yazılım geliştirme hizmetleri sunuyoruz. Amacımız, sigorta şirketlerinin dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak ve modern, sezgisel çözümler oluşturarak verimliliği artırmak, satışları hızlandırmak ve müşteri sadakatini artırmaktır.
Merhaba Demek ister misin?

Kapsamlı Dijital Dönüşüm İçin MASU

Her türlü sorunuza cevap vermek ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için buradayız.
Yaklaşımımız​
Sırada ne var?​
1
Size uygun bir zamanda görüşme planlıyoruz
2
Keşif ve danışmanlık toplantısı yapıyoruz
3
Size bir teklif hazırlıyoruz
Hemen Başlayalım